Mire számíthatsz?

Ha érezted már, hogy összecsapnak feletted a hullámok, jó helyen jársz!

Összeegyeztetni munkát, családot, háztartást, kézben tartani a pénzügyeket, takarítást, feladatokat és elintézendőket - nem egyszerű, főleg, ha gyerek is van a képletben, a váratlan helyzetekről nem is beszélve!

Rengeteg blog, facebook csoport jött már létre a témában, de mindegyik csak egy-egy területet fed le: legyen szó takarítás-tippekről, vagy növénygondozásról, háztartási pénzügyekről; vannak remek rendszerek is ezekre, de hol az egyikre fókuszálsz, hol a másikra, aztán gyakran kiderül, nem is működik a Te életedben - és jön a kudarc.

Mintha zsonglőrködnél rengeteg labdával, de valamelyik mindig lepottyan.

Pontosan értelek!

Kereki Kriszta vagyok, végzettségem szerint pénzügyes és közgazdász, 3 már nagyobb gyerkőc édesanyja. Kaptam egy nagy adag kreativitást, empátiát, megfigyelőképességet és pedagógus vénát is, emellett szenvedélyesen szeretek listákat, táblázatokat gyártani, rendszerben, folyamatokban gondolkodni, azokat felépíteni.

Szeretnék Neked is segíteni!

Azt vallom, kell egy terv, keret - amit aztán fel lehet rúgni szükség szerint! Rendszer, ami rugalmas és alkalmazkodik Hozzád, és Érted van!

Nem árulok zsákbamacskát: némi önismeretre is szükség lesz, nyitottságra részedről, hogy néha  befelé figyelve merd felismerni életed mozgatórugóit. 

Belevágunk?

Címkék: háttér